Εταιρεία

Στελέχη


Πασχάλης Σαμαράς
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο Πασχάλης Σαμαράς ιδρυτής της Softworks A.E. δραστηριοποιείται από το 1985 στο χώρο της πληροφορικής ως διευθυντικό στέλεχος.

Νατάσα Οικονομίδου
Υπεύθυνη Έρευνας και Ανάπτυξης Λογισμικού.

H Νατάσα Οικονομίδου (Bachelor of Computer Systems Engineering, Oracle Certified Professional) δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στη διαχείριση βάσεων δεδομένων Oracle, το σχεδιασμό και ανάπτυξη λογισμικού.

Τάκης Σκαρπαθιώτης
Υπεύθυνος γραφείου Αθήνας

Ο Τάκης Σκαρπαθιώτης δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής για περισσότερα από 20 έτη ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρίες στην Αθήνα και την Πάτρα.

Νότης Σπάσης
Υπεύθυνος Σχέσεων Πελατών και Συνεργατών.

Ο Νότης Σπάσης είναι πτυχιούχος της φυσικομαθηματικής σχολής του ΑΠΘ και δραστηριοποιείται από το 1992 ως ανώτατο στέλεχος σε εταιρίες πληροφορικής και τμήματα πληροφορικής βιομηχανικών εταιριών.

Χρήστος Πειστικός
Υπεύθυνος Υποστήριξης Πελατών.

Ο Χρήστος Πειστικός είναι πτυχιούχος Λογιστικής της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τ.Ε.Ι.Θ. και δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες υποστήριξης εφαρμογών λογισμικού από το 1998.

Βαγγέλης Θεοδωρούδης
Τμήμα Υποστήριξης Πελατών

Ο Βαγγέλης Θεοδωρούδης είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Σερρών, και εργάζεται στη Softworks με αντικείμενο την υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού.

Αναστασία Παπατολίδου
Υπεύθυνη Γραμματείας

Η Αναστασία Παπατολίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Στην αρχή
Γλώσσα: English Spanish