Νέα

Συμμετοχή στην 33η Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

22/03/2024

Για δέκατη πέμπτη χρονιά, η Softworks συμμετείχε ως χορηγός στην 33η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ελληνικής Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024.

Τα διευθυντικά και διοικητικά στελέχη των Δ.Ε.Υ.Α. που συμμετείχαν και επισκέφθηκαν το stand της εταιρείας μας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα πρωτοποριακή έκδοση ΤΡΙΤΩΝ 3.9 - Cloud του κορυφαίου πληροφοριακού συστήματος ΤΡΙΤΩΝ για τη μηχανογραφική διαχείριση επιχειρήσεων ύδρευσης αποχέτευσης, το οποίο λειτουργεί σε περισσότερες από 45 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι εφαρμογές της οικογένειας ΤΡΙΤΩΝ οι οποίες λειτουργούν τόσο σε Cloud Servers όσο και On Premises (ιδιόκτητους server) ενσωματώνουν τώρα την τεχνολογία του πρωτοκόλλου HTTPS για ασφαλή επικοινωνία χωρίς την ανάγκη χρήσης VPN. Οι εφαρμογές είναι βασισμένες στην κορυφαία Oracle Database, η οποία διασφαλίζει ταχύτητα επεξεργασίας, μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία.

Ενημερώθηκαν επίσης για τις νέες λειτουργίες των εφαρμογών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Καταναλωτών:

ΤΡΙΤΩΝ/ i-bill

ΤΡΙΤΩΝ/ e-Payments

ΤΡΙΤΩΝ/ e-Services

ΤΡΙΤΩΝ/ Messaging

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, παρουσιάστηκε επίσης το Κιόσκι Πληρωμών που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πληρώνουν τους λογαριασμούς μόνοι τους σκανάροντας το barcode του εντύπου ή πληκτρολογώντας τον κωδικό RF.

Δείτε εδώ το κιόσκι σε λειτουργία:

https://www.youtube.com/watch?v=x2NeXxRXKgE&t=90s

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν και για τις εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Μετρήσεων:

Εισαγωγή μετρήσεων από ψηφιακά υδρόμετρα - Εφαρμογή ΤΡΙΤΩΝ/AMR Open Connector

Εισαγωγή μετρήσεων από καταναλωτές – Εφαρμογή Self Meter Reading

Εισαγωγή μετρήσεων από την εφαρμογή Triton Mobile

Στην αρχή
Γλώσσα: English Spanish