Νέα

Ημερίδα για την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ στις Δ.Ε.Υ.Α.

20/12/2010

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis Thessaloniki, η ημερίδα που διοργάνωσε η Softworks A.E. με θέμα «Η εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης και η επιχειρησιακή αναδιοργάνωση των ΔΕΥΑ». Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στην ημερίδα συμμετείχαν περίπου πενήντα στελέχη Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδας.
 
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η τράπεζα Eurobank και η εταιρεία Υδροφύλη. 
 
Οι εισηγητές της ημερίδας ανέλυσαν ζητήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Δ.Ε.Υ.Α. 
 
Ο Δρ. Νικόλαος Σαφαρίκας, Οικονομολόγος-Περιβαλλοντολόγος, Γενικός Διευθυντής Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών και εκπρόσωπος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. αναφέρθηκε διεξοδικά στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τις Δ.Ε.Υ.Α για την υλοποίηση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
Δείτε σε video την εισήγηση
Παρουσίαση σε μορφή Powerpoint

 
Ο κος Θεοδόσης Χατζηιωαννίδης, Οικονομολόγος, MBA, PgD in European Business, διευθύνων σύμβουλος της RESULT Consulting, Σύμβουλος ΟΤΑ, παρουσίασε την εισήγησή του με θέμα «Οι δομικές αλλαγές των Δ.Ε.Υ.Α. ενόψει του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ: Στρατηγική και διοίκηση, Χρηματοδότηση – ΕΣΠΑ.» 
Δείτε σε video την εισήγηση
 
Η κα Σιμέλα Ποτουγλίδου επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Δήμο Θεσσαλονίκης στην εισήγηση της αναφέρθηκε στον Έλεγχο των χρηματικών ενταλμάτων από τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Δείτε σε video την εισήγηση
 
Ο κος Πασχάλης Σαμαράς διευθύνων σύμβουλος της Softworks Α.Ε. παρουσίασε τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη μηχανογράφηση σε ζητήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του Καλλικράτη.
Δείτε σε video την εισήγηση
 
Ο κος Τσούρμας στέλεχος της Eurobank παρουσίασε τις υπηρεσίες που προσφέρει η τράπεζα σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης.
Δείτε σε video την εισήγηση
 
Ο κος Περτσμενίδης διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Υδροφύλη αναφέρθηκε στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείες του που απευθύνονται σε Δ.Ε.Υ.Α.
Δείτε σε video την εισήγηση
Στην αρχή
Γλώσσα: English Spanish